De senaste två helgerna har gått i utställningens tecken.

Förra helgen var vi uppe i Åstorp och ställde Dilga i unghundsklass och Ice fick göra sin debut i valpklass. Båda uppförde sig mycket bra både i och utanför ringen. Det här med utställning är ju lite speciellt. Mycket folk och hundar, trångt på sina ställen och inne i ringen begär vi saker av dem de normalt slipper…

Dilga var enda kelpien som fick Excellent, men domaren tyckte hon var i för gott hull för att få ck.smiley Ice fick mycket bra kritik, men blev tvåa efter en Aussievalp av utställningsmodell.

Dilga blev också fotograferad och kan beskådas på http://www.kelpiegallery.com/b/busligans_dilga.html

I går var vi i Malmö på deras årligen återkommande stora valputställning med Ice.

Den hunden imponerar mer och mer på oss med sin härliga mentalitet. Det var inte bara trångt, utan jääättetrångt i utställningshallarna. Hundar och människor gick bokstavligt talat ovanpå varandra! Men Ice tog det med bravur och var fullkomligt övertygad om att alla två- och fyrbenta hade samlats där för att träffa och hälsa på henne.smiley

De få gånger vi hittade en liten yta att stå på, utan att bli knuffade eller

översprungna på, då la hon sig ner och kopplade av med en gång.smiley

I ringen gjorde hon det väldigt bra, ja Titti också naturligtvis. Roger stod utanför och kunde konstatera att hon har ett väldigt fint rörelseschema. Domaren tyckte också väldigt mycket om henne och förärade henne inte bara med hederspris, utan hon blev även tvåa i bästa tikklass!

TEAM-AMIRACE