Som alla vet eller förstått vid det här laget, så blev det inga dobermannvalpar i årsmiley.
Vi kommer att försöka till våren igen.

I väntan på det har vi varit nere i Tyskland och parat kelpien Dilga i stället.
Här kan man verkligen prata om att gå över ån efter vatten, det är nämligen en svensk hane…smiley Mer om vad det är för hane, kan ni läsa på www.amirace.se.
Lördag morgon 07.00 gav vi oss i väg och 60 mil samt en färja mellan Rödby-Puttgarden senare var vi i Barntrup 15.40.
Där mötte Brigitte och hennes fyra hundar oss, lika trevliga alla fem. Äntligen fick vi träffa Jasper live! En mycket, mycket trevlig och snygg hund. Det tyckte tydligen Dilga också, för det tog bara 7 minuter så var parningen ett faktum! Här hemma har Roger gett henne ett nytt smeknamn, slynan.

Efter den “snabbisen” tog Brigitte oss till en supermysig restaurang i grannbyn. Vi beställde in vildsvin i lite olika former och njöt zer fürstlich! Man måste väl säga att köttet är vällagat och mört, när kniven glider genom bara man nuddar köttbiten?

Brigitte hade bokat in oss på ett litet gasthaus i Barntrup, vilket drivs av en liten underbar dam som gjorde allt för att vi skulle trivas och med tanke på att vi knappt orkade resa oss från frukostbordet, får man väl säga att hon lyckades.smiley
Söndag förmiddag mötte vi upp Brigitte och Jasper igen. Samma visa som dagen innan, pang på bara!! Nu hoppas vi verkligen att det blir valpar också, för det var en riktigt trevlig bekantskap, den där Jasper. Roger var väldigt imponerad av honom och bara stod och log som en byfåne…

Hemresan tog 2 timmar längre än planerat, då det var totalstopp på autobahn utanför Hannover på grund av en olycka. Tänk er att 1000-1500 bilar, lastbilar, hästtransporter och bussar ska vändas på en 3-filig motorväg. Tänk er sedan att alla dessa fordon börjar vända samtidigt och utan tanke på organisation eller system!smiley Då förstår ni vilket kaos det var!
Nå väl. Hem kom vi. Eftersom vi ändå var sena, tyckte vi det var lika bra att stanna en gång till för att handla mer dric… förlåt, tyska produkter.smiley

TEAM-AMIRACE