Den 23 maj samlades fyra av Dilgas valpar i Falkenberg för att göra MH. Det var Archie, Aliss, Akela (Chipset) och vår egen virrpanna, Ashira. Adeen (Vigga) var ute i Borås helgen innan och Aimee ska ut i slutet av juni.

Stort tack till alla som kom, speciellt till Robert och Sebastian som körde ända ner från Stockholm!smiley
En tapperhetsmedalj bör kanske också delas ut till Archie’s matte som med ett brutet och hopskruvat ben hoppade runt på kryckor i skogen. Nu var det i och för sig husse som gick med hunden, men tror ni matte kunde låta bli att skutta med runt?smiley
Vi har lagt en sammanställning av resultatet på Kelpiesidan, under A-kullen, om man är nyfiken.smiley
I det stora hela är vi nöjda med vad vi såg, eller om man säger så här, vi såg inget som avskräcker oss från att ta en andra kull på Dilga. Vi inväntar lite fler röntgenresultat bara. Archie är ännu så länge ensam med att ha röntgat, resultatet är HD B och ED 0.

TEAM-AMIRACE